Valg af elevrepræsentanter til Randers Ungdomsskoles bestyrelse

Er du aktiv i RU? Har du idéer til nye hold og aktiviteter? Har du en mening om RU nu og i fremtiden? Vil du være den næste elevrepræsentant i Randers Ungdomsskoles bestyrelse? Så læs med her!

Vi skal have valgt 2 elevrepræsentanter til Randers Ungdomsskoles bestyrelse. Elevrepræsentanterne er valgt for en 1-årig periode.

Hvad går bestyrelsesarbejdet ud på?

• Vi afholder 6 møder om året.
  • Møderne varer 2 timer.
  • Du skal være de unges stemme i bestyrelsen.

Ungdomsskolen skal give unge mulighed for at fæstne og uddybe deres kundskaber, give dem forståelse af og dygtiggøre dem til samfundslivet og bidrage til at give deres tilværelse forøget indhold samt udvikle deres interesse for og evne til aktiv medvirken i et demokratisk samfund.

Du kan læse vedtægterne for Randers Ungdomsskole her.

Opstilling af kandidater

Er du aktiv ung i Randers Ungdomsskole, og er interesseret i at stille op til bestyrelsesvalg, så kan du i perioden 1.11 – 8.11.2018 sende en mail til ungdomsskolen@randers.dk.

I mailen skriver du navn og mobilnummer + hvor du er tilknyttet RU.

Valghandling

Valget foretages ved personligt fremmøde på Nyholmsvej 12, 8930, Randers NØ:

Torsdag den 29.11.2018 fra kl. 15.00-20.00

Har du spørgsmål, så spørg den nærmeste RU-medarbejder eller ring på 8915 4600.