Her er kandidaterne til Randers Ungdomsskoles bestyrelse

Kandidatopstillingsperioden til valg af elev- og medarbejderrepræsentanter til Randers Ungdomsskoles bestyrelse er slut, og der er opstillet syv kandidater.

Randers Ungdomsskole
Kandidater Repræsentation/område
Cecilie J. Løkkegaard Elevrepræsentant
Mathilde H. Laursen Elevrepræsentant
René Berg Andersen Fritidsmiljøer og Klubber
Nikolaj Høegh Skjøde Heltidsundervisningen
Lisbeth Nielsen Undervisning
Laura H. Christensen Undervisning
Claus Hvass Undervisning

Der er fredsvalg i forhold til repræsentanterne for elever, Fritidsmiljøer & Klubber samt Heltidsundervisningen – tillykke med valget.

I undervisningsafdelingen er der til gengæld kampvalg, da der er tre opstillede kandidater, mens der kun er plads til én repræsentant + én suppleant i bestyrelsen i de kommende 2 år.

Valghandling

Valget foretages ved personligt fremmøde på Nyholmsvej 12, 8930, Randers NØ: Torsdag den 29.11.2018 fra kl. 15.00-20.00.

Alle medarbejdere kan stemme på alle kandidater. Hver medarbejder har én stemme. Den medarbejder, der opnår flest stemmer, er valgt. Stedfortræder vælges efter samme fremgangsmåde.