Genåbning af Kompasset og Heltidsskolen

Fra onsdag 15. april 2020 starter undervisningen på Heltidsskolen, og indtil til videre finder sted hver dag kl. 08.15-12.15.

På grund af smittefare og særlige hygiejneforhold vedrørende mad, så serveres eller tilbydes der som udgangspunkt ikke mad i Heltidsundervisningen i forbindelse med nødundervisningen. I den sammenhæng kunne det være en god idé, at give den unge en sandwich eller lidt frugt med til skoletiden.

Begge undervisningssteder er blevet rengjort inden skolestart, og herefter vil lokalerne (kontaktflader, dørhåndtag, toiletter m.m.) blive rengjort 2 gange dagligt efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Der er placeret håndsprit og/eller håndsæbe i alle undervisningslokaler.

Eleverne vil ligeledes blive inddelt i mindre grupper med hver 2 undervisere.
Hver elev får udleveret deres ”egen” bærbare computer og undervisningsmaterialer, og placeres med 2 meters afstand med faste lokaler, pladser og undervisere.

Opmærksomhed – såfremt et familiemedlem i hjemmet er smittet med COVID-19, skal den unge ikke møde i Heltidsundervisningen – først 48 timer efter at hjemmet er symptomfri.

Se i øvrigt det tilsendte dokument ”Genåbning af Kompasset og Heltidsskolen."

Informationen er tidligere formidlet i Aula, og sendt til forældrenes mail.

Heltidsskolen – Klostervej

Klostervej 40, 8930 Randers NØ
Skoletelefon 29 33 76 77

Rikke Blegvad og Alex Stæhr står for nødundervisningen af elevgruppen på Klostervej.

Alle Heltidsskoleelever, der møder på Klostervej, skal benytte den normale indgang, og gå ned af trappen. Her skal alle som det første vaske hænder. Denne elevgruppe har faste håndvaske og WC'er.

Der er opsat forskellig informationsmaterialer og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som ALLE skal følge under tiden med nødundervisningen.

Ved sygdom eller afbud for elever ring venligst på skoletelefonen – 29 33 76 77

Heltidsskolen – Nyholmsvej

Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ
Skoletelefon 21 55 42 26

Jan Gosvig og Mille Hanghøj står for nødundervisningen af elevgruppen på Nyholmsvej.

Alle Heltidsskoleelever, der møder på Nyholmsvej, skal benytte hovedindgangen på Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ. Herefter skal alle vaske hænder som det første. Gruppen har faste håndvaske og WC'er

Ved spørgsmål, sygdom eller afbud for elever ring venligst på skoletelefonen – 21 55 42 26

Heltidsskolen – Klostervej - Baghuset

Klostervej 40 - Baghuset, 8930 Randers NØ
Skoletelefon 28 77 48 77

Lars Søvsø og Nikolaj Høegh står for nødundervisningen af elevgruppen på Klostervej, og skal være i Baghuset.

Alle Heltidsskole-elever i denne gruppe skal gå om i gården, og ind i Baghuset. Her skal alle som det første vaske hænder. Denne elevgruppe har faste håndvaske og WC´er.

Ved spørgsmål, sygdom eller afbud for elever ring venligst på skoletelefonen – 28 77 48 77

Kompasset - Klostervej

Klostervej 40, 8930 Randers NØ
Skoletelefon 30 34 66 82

Jan Jensen og Mette Lystrup Mølle står for nødundervisningen af elevgruppen på Klostervej – undertiden suppleret med undervisere fra Heltidsskolen.

Alle der møder på Klostervej skal benytte en anden indgang end den der hidtil er blevet anvendt. Alle i Kompasset skal benytte indgangen ved den nordlige gavl på Klostervej 40.

Ved sygdom eller afbud for elever ring venligst på skoletelefonen – 30 34 66 82

Kompasset - Nyholmsvej

Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ
Skoletelefon 51 52 30 13

Jimmy Hoff Pedersen og Martin Rasmussen står for nødundervisningen af elevgruppen på Nyholmsvej undertiden suppleret med undervisere fra Heltidsskolen.

Alle i Kompasset skal benytte hovedindgangen på Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ.

Ved sygdom eller afbud for elever ring venligst på skoletelefonen – 51 52 30 13