Årets mest elevvenlige kommune

TILLYKKE Randers Kommune - I har det sejeste fælleselevråd.

Fælleselevrådet i Randers blev etableret for to år siden, på den korte tid har de formået at bygge en stærk stemme i kommunen, som bliver lyttet til. Fælleselevrådet i Randers er det mest aktive fælleselevråd i de 42 elevvenlige kommuner.

De har både formået at lave sjove arrangementer for eleverne i kommunen, men også involveret eleverne ved at udsende spørgeskemaer og producere kampagner for eksempelvis et godt undervisningsmiljø. De har skrevet artikler om skoledagen til den lokale presse og udarbejdet en rapport på baggrund af spørgeskemaundersøgelser til forvaltningen.

"Da vi fik prisen, blev vi meget glade. Det var svært at sige noget til generalforsamlingen, efter vi havde fået prisen, de råbte og skreg 'Randers er for lækker,' det var fedt at høre. Jeg vil gerne sige stor tak til resten af fælleselevrådet, som har gjort en kæmpe indsats, det her år," siger formand for fælleselevrådet i Randers, Daniel Mortensen. (I midten på billedet)

Prisen blev uddelt til Danske Skoleelevers generalforsamling lørdag aften.