Randers Fælleselevråd

Torsdag den 7. september 2017 var den store sal i UnderVærket fyldt med elever og lærere. Årsagen var afviklingen af opstartsmødet for Randers Fælleselevråd sæson 2017/2018.

På billedet ses det nyvalgte formandskab. Fra venstre: Benjamin – Langå Skole (kasserer), Aleksander – Langå Skole (formand), Daniel – Grønhøjskolen (næstformand) og Laura – Grønhøjskolen (sekretær).

11. september 2017 - Oprettet af Mirela Basic

Randers Ungdomsskole står sammen med Børn og Skole for faciliteringen af fælleselevrådet. Dagen startede med velkomster fra bl.a. udvalgsformanden Anders Buhl Christensen og skolechef Henrik Johansen.

Herefter var der forskellige energizers, en redegørelse for tilblivelsen af fælleselevrådet og efterfølgende afvikling af valg til formandskabet. Over middag var elever og lærere for sig, hvor eleverne snakkede om forventninger til sæsonen og en fælles samarbejdsaftale. Det var det første opstartsmøde i fælleselevrådets regi, hvilket gav gode tilbagemeldinger.