Om Heltidsskolen

Heltidsundervisningen i Randers Ungdomsskole

Heltidsundervisningen er en del af Randers Kommunes skoletilbud - en profilskole indenfor normalområdet, men for elever i særlige omstændigheder.

Heltidsundervisningens mål er at medvirke til, at eleverne fastholdes i den almindelige grundskole og tilknyttes uddannelsessystemet.

Heltidsundervisningens profil karakteriseres ved:

• Fleksible læringsmiljøer med små og store gruppe, forskelligt fokus på læring og individuelle læringsmål
  • Flere og forskellige fagligheder møder eleverne, herunder lærere, pædagoger, socialrådgiver og undervisere med en håndværksmæssig baggrund
  • Helhedsorienteret indsats i forhold til forståelse af den enkelte elevs livssituation
  • Sociale fællesskaber - alle elever er en del af udviklende sociale fælleskaber.

Heltidsundervisningens består aktuelt af: Stenagergård, Heltidsskolen, Kompasset, Selecta og Værkstedet.

Du kan læse mere om de enkelte skoletilbud på denne hjemmeside.