Film- og videoredigering

Går du rundt med en filmskaber gemt i maven? På Kaosambassaden har du mulighed for at låne videoudstyr og redigere på husets computere.

På Kaosambassaden kan du låne og bruge alt fra spejlreflekskameraer, filmlamper og videokameraer til green screen og shoulderrig.

Efter optagelserne er i hus, har du mulighed for at sidde ved Kaosambassadens hurtige computere og redigere din film i programmer som bl.a. Final Cut X, Adobe Premiere Pro CC og Adobe Aftereffects. Om det er allerførste gang, du laver en film, eller om du er en ørn til filmredigering, gør intet! Vi er med hele vejen fra start til slutprodukt til at guide og hjælpe dig med udstyret og programmerne.

Download også Kaosambassadens lille filmguide/huskeliste med filmtips om kameravinkler, beskæringer og perspektiver samt nogle få gode råd.

Video- og kameraudstyr

Her kan du se vores video- og kameraudstyr, som du kan låne "free of charge". Stik hovedet forbi Kaosambassaden eller skriv en besked på vores Facebookside og book udstyr til dit næste videoprojekt.

Kameraer

Linser

Lamper

Stativer

Mikrofoner

Andet udstyr