Luk

Heltidsskolen

Heltidsskolen – Klostervej 40

Heltidsskolen er en afdeling af Randers Kommunes heltidsundervisning, og normeret til 20 årselever. En typisk skoledag møder eleverne kl. 08.15, og har fri kl. 13.30.

På Heltidsskolen tilbydes folkeskolens afgangsprøver(FSA) i dansk, matematik, engelsk samt fysik/kemi – i det daglige undervisningsdifferentieres i høj grad. Eleverne er opdelt i mindre hold med 4-5. Alle elever har mulighed for at bruge en bærbar pc i undervisningen på skolen.

Herudover er der læringsmiljøer med udgangspunkt i musik, hjemkundskab og det kreative. Idræt og motion er en del af det ugentlige skema.

Ny Start, der er en specialpædagogisk metode på kognitivt grundlag, er et andet element i den ugentlige undervisning. Den sociale læringsmetode har til formål - gennem inddragelse af det enkelte menneske, omverdenen, og relationen imellem det enkelte menneske og omverdenen - at udvikle den optimale sociale integration for det enkelte menneske.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Heltidsskolen
Klostervej 40
8930, Randers NØ

Sidst opdateret: 15.04.2014
E-mail til redaktør: Finn Erik Sørensen

Randers Kommune · Laksetorvet · 8900 Randers C · Tlf.: 89 15 15 15 · randers.kommune@randers.dk · Cvr-nr.: 29189668